Mládežnický kemp OFS UH

OFS UH pořádá Letní mládežnický kemp

Vážení rodiče,

chtěli bychom Vás informovat o podzimním soustředění pro Vaši dceru / syna, které se uskuteční v areálu Širůch Staré Město a to v termínu 30. 8. – 1. 9. 2018 

Soustředění je určeno pro chlapce i dívky ročníků 2007. Kemp je zdarma a koná se pod záštitou FAČR, KFS Zlín, OFS Uherské Hradiště. Dětem je zajištěno: ubytování (Hotel Synot), plná penze, pitný režim, tréninkové plochy (hřiště Rybníček), regenerace, kvalifikovaní trenéři. V programu soustředění nebude pouze fotbalový trénink , ale i návštěva koupaliště, táborák, či jiné sportovní aktivity.

Vybavení:

Sportovní oblečení (nejlépe vše 2x), věci na spaní, plavky, kopačky, tenisky, přezůvky a další důležité hygienické potřeby, míč k tréninku, mobilní telefony a tablety jen na vlastní nebezpečí.

Co je třeba od rodičů?

  1. Dopravit děti na soustředění a to na parkoviště hotelu Synot St. Město – 30.8.2018 ve 14,30 hod.
  2. Převzít si děti opět u hotelu Synot St. Město – 1. 9. 2018 mezi 12:30 – 13:00
  3. Sepsat seznam léků co dítě bere a nemocí jaké má a odevzdat to trenérovi po příjezdu na soustředění
  4. Potvrzení od lékaře, o zdravotní způsobilosti dítěte (Pozor nutné!)
  5. Potvrdit svůj zájem o soustředění emailem. (email musí obsahovat: jméno a příjmení hráče, bydliště, kontakt rodičů, klub ve kterém hráč působí a datum narození)

Kontakty:

Zlínský Aleš  – tel. 777 055 068     email :  ales.zlinsky@seznam.cz

Franěk Pavel – tel. 731 576 761     email : franek.pav@seznam.cz

Nominace :

Ročník 2007
Robin Kolaja (Nivnice); Matěj Pančík (Hluk); David Vyskočil (Staré Město); Jaroslav Vojáček (Staré Město); Adam Bětík (Bojkovice); Adam Kalík (Bojkovice); Jan Gazdík (Uh. Brod); Šimon Gaži (Uh. Brod); Jakub Šlapal (Nivnice); Šimon Kopunec (Kunovice); Vojtěch Bednařík (Kunovice); Jakub Petr Mikláš (Strání); Filip Maleňák (Hradčovice); Daniel Nemrava (Hluk); Marek Timko (Kunovice); Jáchym Šipka (Buchlovice); Tomáš Mlynár (Hradčovice); Samuel Machala (Zlechov); Matyáš Bajaja (Zlechov); Richard Kovařík (Nivnice); Matěj Popelka (Strání); Šimon Měrka (St. Město).