24. ročník McDonald’s Cupu s Andreou Staškovou a Michalem Sadílkem

Vážené trenérky, vážení trenéři,
dovolte nám, abychom Vás informovali o zahájení 24. ročníku McDonald’s Cupu – největšího fotbalového turnaje v ČR pro žáky a žákyně prvního stupně základních škol. A zároveň Vás poprosili o předání informací o novém ročníku na Vaše blízké z prostředí základních škol.
McDonald‘s Cup již tradičně přináší společnost McDonald’s ČR ve spolupráci s Fotbalovou asociací ČR a Asociací školních sportovních klubů ČR. Turnaj již 24 let každoročně aktivně baví desítky tisíc dětí z celé republiky.
A letos se bude díky nové kategorii moci zapojit ještě více dětí, než kdy dříve!
Turnaj se nově rozšířil o kategorii pro malotřídky, která tak doplňuje tradiční kategorie pro žáky 1.– 3. a 4.– 5. tříd. Základní školy mohou své týmy v jednotlivých kategoriích přihlásit až do 25. března 2023 na webu https://www.mcdonaldscup.cz/.


VŠE O TURNAJI ZDE


Pomozte nám zapojit co nejvíce škol


Pro účast v turnaji je nutná registrace týmu, kterou může provést výhradně zástupce základní školy a to ideálně přímo na stránkách turnaje www.mcdonaldscup.cz.


Tímto vás prosíme, abyste o možnosti zapojení se do McDonald’s Cupu informovali zástupce základních škol, se kterými spolupracujete či jste v kontaktu, rodiče Vašich svěřenců i samotné hráče. Zážitky, zkušenosti a radost z fotbalu, které hráči a hráčky na turnaji získají, za to bez veškerých pochyb stojí!


S patrony Andreou Staškovou a Michalem Sadílkem
K McDonald’s Cupu tradičně patří inspirativní patroni. Letos jimi jsou hrdí nositelé dresů národního týmu, hráčka a hráč z úspěšných zahraničních angažmá Andrea Stašková a Michal Sadílek. Jejich fotbalové příběhy, ve kterých sehrává důležitou roli také McDonald’s Cup, budou provázet a motivovat všechny účastníky letošního ročníku.
Nejen o patronech, ale o veškerých důležitých informacích spojených s McDonald’s Cupem se dočtete na webu www.mcdonaldscup.cz.
Naleznete zde:


Vážené paní trenérky, vážení páni trenéři,
děkujeme Vám za Vaše dlouhodobé úsilí a péči o malé fotbalistky a fotbalisty. Budeme vděční, když informace o 24. ročníku McDonald’s Cupu předáte zástupcům škol, rodičům i Vašim svěřencům.
Můžete tak učinit například přeposláním tohoto e-mailu či sdílením informací na sociálních sítích.
Velice děkujeme za Vaši dosavadní spolupráci a podporu.
S úctou a pozdravem
Tým McDonald’s Cup

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.